Een sterk merk is een merk dat zich onderscheidt van de concurrentie. Maar wat maakt jouw product of dienst uniek? En hoe gebruik je die eigenschappen om een sterke identiteit op te bouwen? Ik ga graag met je om de tafel zitten om het antwoord te vinden op al deze vragen.
Ik ben Paul Dielen, (freelance) grafisch vormgever uit Breda met een liefde voor design. Ik werk inmiddels ruim 25 jaar als grafisch vormgever aan de mooiste merken, voor eigen klanten maar ook op freelance basis voor diverse reclame- en ontwerpbureaus.
Grafische vormgeving
Als grafisch vormgever met zo'n lange ervaring weet ik als geen ander hoe je een boodschap vorm kan geven en daarbij een blijvende indruk achter kan laten. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een logo, een huisstijl, een brochure, een magazine, een infographic, een social post of een functioneel en esthetisch webdesign, ik sta klaar om jouw boodschap om te zetten in een visueel aantrekkelijk ontwerp.
Branding
Branding is meer dan alleen een logo of een kleurenschema; het is de essentie van hoe jouw merk wordt waargenomen door jouw doelgroep. Het is het verhaal dat wordt verteld, de emotie die wordt opgeroepen en de belofte die wordt gedaan. In een wereld vol keuzes en prikkels is een sterke branding belangrijk om dit gevoel goed over te brengen op je klanten. Ik denk dan ook graag met je mee bij het bepalen van de waarden en de missie van je bedrijf of organisatie, over het belang om te weten hoe jouw merk zich onderscheidt van de concurrentie en welke emoties het op wil roepen bij jouw doelgroep.

"
”Paul is een designer met veel humor,
erg leuk om mee te werken.
Hij is creatief en zeer georganiseerd.
Ik heb met hem aan diverse concept-
en ontwerp projecten gewerkt.”
~ Edwin van Drunen – De Creatieve Afdeling ~
Terug naar boven